Home

Film Purpurový vrch

Když v této gotické romanci propadne Edith Cushingová kouzlu svůdného cizince Thomase Sharpa, ocitá se v domě stojícím na vrcholu kopce v anglickém hrabství Cumbria. Zde Edith zjistí, že její nový domov ukrývá děsivá tajemství Díky sňatku se stane spolumajitelkou panství Purpurový vrch, jemuž vévodí majestátní, leč chátrající viktoriánský dům, jehož děravou střechou padá do vstupní haly déšť, sníh a listí. V jeho ponurých stěnách se Edith rozhodně necítí jako doma Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním. Záhadnému cizinci, siru Thomasi Sharpeovi (Tom Hiddleston), se její texty líbí, jí se pro změnu zamlouvá on. Dokonce tak, že po tragické otcově smrti brzy odloží smutek a provdá se za něj

USA 2015 Horory Duchové. Edith Cushingová je emancipovaná dívka s nepěkným traumatem z dětství. Po tragické smrti otce se provdá za pohledného muže, díky čemuž se stane spolumajitelkou panství Purpurový vrch. V jeho ponurých stěnách se Edith necítí jako doma, k čemuž přispívá spousta děsivých vizí, jež ji. Gotický horor v režii mistra oboru Guillerma del Toro. V kinech od 15. října. Hrají: Mia Wasikovska, Jessica Chastain, Tom Hiddlesto

Obsah filmu Purpurový vrch. Na Purpurovém vrchu stojí dům, kterému je lepší se vyhnout. Nezvané návštěvníky odrazuje zlověstnou krvavou barvou okolní půdy a děsivými tajemstvími, jež prosakují z jeho bortících se zdí. Otázkou je, co se stane s návštěvníky, které jeho majitelé pozvou. Geniální režisér Guillermo. Popis filmu Purpurový vrch. Když mladá dívka propadne kouzlu svůdného cizince, ocitá se v domě stojícím na vrcholu kopce z krvavě rudé hlíny, místě plném záhad, které ji budou navždy pronásledovat. Mezi touhou a temnotou, mezi tajemstvím a šílenstvím se skrývá skutečná pravda o Purpurovém vrchu

Purpurový vrch - HBO G

Purpurový vrch je drama z roku 2015, spadající do žánrů drama, fantasy, horor, mysteriozní, romantický, thriller a gotický. V hlavních rolích Jessica Chastain, Charlie Hunnam a Tom Hiddleston. Režie: Guillermo del ToroNa Purpurovém vrchu stojí dům, kterému je lepší se vyhnout. Nezvané.. Titul BLU-RAY Purpurový vrch (katalogové číslo 0932679) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY. Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Purpurový vrch levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat.

Purpurový vrch: FOTOGALERIE Co se týče příběhu a práce s žánrem, je režisérova novinka absolutně konzervativní. To slovo absolutně si fakt podtrhněte, protože na tom do velké míry závisí, jestli z kina odejdete nadšení, nebo naštvaní Díky sňatku se stane spolumajitelkou panství Purpurový vrch, jemuž vévodí majestátní, leč chátrající viktoriánský dům, jehož děravou střechou padá do vstupní haly déšť, sníh a listí. V jeho ponurých stěnách se Edith rozhodně necítí jako doma. Přispívá k tomu odměřenost její švagrové Lucille a spousta. - Recenze: Purpurový vrch - démoni, kteří neděsí (21.10.2015 16:30 v Premiéry) - TOP 20 ČR: Marťanův vrchol žebříčku zůstal nezdolaný (20.10.2015 17:00 v Top 20 ČR) - Box Office: diváci měli u pokladen Husí kůži (19.10.2015 07:00 v Box office) - Kinopremiéry: Legendy padají z Purpurového vrchu (14.10.2015 08:54 v. Purpurový vrch na Blu-ray obsahuje: Hudba: Fernando Velázquez Scénář: Guillermo del Toro, Matthew Robbins Kamera: Dan Laustsen Titul BLU-RAY Purpurový vrch (katalogové číslo 0932679) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Purpurový vrch levnější, když tyto body.

Purpurový vrch Film (BLU-RAY) Purpurový vrch Film (BLU-RAY) Mám. Chci si koupit. 3.7 z 5 hvězdiček 3 hodnocení čtenářů Film Skladem 3 ks; Doručení ZDARMA od 899 Kč, ve čtvrtek 12.8. u Vás doma. Recenze: Purpurový vrch [Crimson Peak] - 40%. Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je Američanka, která je od dětství pronásledována duchem své matky (který ji opakovaně varuje před Purpurovým vrchem). Následně se Edith zamiluje do fešného, ale divného baroneta Thomase Sharpa (Tom HIddleston) a odjíždí do Anglie na jeho.

Dokonce tak, že po tragické otcově smrti brzy odloží smutek a provdá se za něj. Díky sňatku se stane spolumajitelkou panství Purpurový vrch, jemuž vévodí majestátní, leč chátrající viktoriánský dům, jehož děravou střechou padá do vstupní haly déšť, sníh a listí Vloženo: 23.2.2016 10:46 | Film: Purpurový vrch (Crimson Peak) Edith ví, že duchové existují. Jako dítě viděla svou zesnulou matku několik dní po jejím pohřbu. Nyní je již z děvčete mladá dáma. Na svou dobu (přelom 19. a 20. století) je sice trochu emancipovaná, ale to jí nebrání se zakoukat do pohledného a záhadného. Kupte film Purpurový vrch od Guillermo del Toro na Martinus.cz. Přes 15 000 filmů Čtenářské recenze Slevy na bestsellery 25 Obsazení filmu Purpurový vrch. TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >> Druhý a bohužel i poslední režijní počin Alana Rickmana se mi jeví jako poměrně mdlý a nevýrazný film. Z technického hlediska mu více > Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10 SMS.cz - Purpurový vrch (2015) - Film USA - trailer. 2020 Velká Británie, USA Režie: M. Vaughn Hrají: G. Artertonová, A. Johnson, H. Dickinso

Nakupujte u nás filmy na DVD výhodně, tento již za 89 Kč. Purpurový vrch - DVD | filmnadvd.cz Telefonické dotazy (Po-Pá 8-16hod) na 380 831 900 , pro Slovensko +421 277 270 00 Popis filmu Purpurový vrch 2015. Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním. Záhadnému cizinci, siru Thomasi Sharpeovi (Tom Hiddleston), se její texty líbí, jí se pro změnu zamlouvá on Purpurový vrch (Crimson Peak) - Recenze - 60%. Režisér Guillermo del Toro ( Faunův Labyrint, Hellboy) má oproti většině současných hororových tvůrců tu výhodu, že má obrovskou fantazii, originální nápady a cit pro výtvarnou extravaganci. Gotický horor Purpurový vrch natočil jako svoji srdcovku, jako vysněný, drahý. Pro mexického režiséra představuje Purpurový vrch návrat ke kořenům v momentě, kdy se pyšní slušným hollywoodským renomé. Sice je pravdou, že se mu na sebe nepodařilo strhnout takovou pozornost jako jeho příteli Alfonsu Cuarónovi, který s Gravitací (2013) zažil jak finanční sukces, tak mu přinesl režijního Oscara, ale del Torův cit pro obrazovou estetiku mu.

Purpurový vrch (2015) Videa - Trailer ČSFD

Film ke stažení: Purpurový vrch (2015) Publikováno Květen 12th, 2017 v Filmy ke stažení | Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním Purpurový vrch Autor admin · 13.10.2015 Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním Dokonca tak, že po tragickej otcovej smrti čoskoro odloží smútok a vydá sa za neho. Vďaka sobášu sa stane spolumajiteľkou panstva Purpurový vrch, ktorému dominuje majestátny, no chátrajúci viktoriánsky dom, ktorého deravou strechou padá do vstupnej haly dážď, sneh a lístie. V ňom sa Edith necíti ako doma

Purpurový vrch EDISON FILMHU

Purpurovy vrch - video Online videa, 3gp videa

  1. Purpurový vrch. petka 29.10.2015 Dobrodružní / Dráma / Fantasy / Romantický / Thriller. Na Purpurovém vrchu stojí dům, kterému je lepší se vyhnout. Nezvané návštěvníky odrazuje zlověstnou krvavou barvou okolní půdy a děsivými tajemstvími, jež prosakují z jeho bortících se zdí. Otázkou je, co se stane s.
  2. aci na Oscara. Podobné ambice má i Purpurový vrch
  3. Film Purpurový vrch (2015), Crimson Peak | TV Program. TV Program. Aktuálny TV program na dnes a na celý týždeň. Televízny program na Aktuality.sk. poskytuje prehľad programu slovenských a zahraničných TV staníc. s možnosťou vlastného nastavenia vašich obľúbených televíznych staníc
  4. Purpurový vrch / Crimson Peak Datum premiery: 15.10.2015 Žánr: Horor, Fantasy, Drama Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním
  5. ut Režie: Guillermo del Tor

Purpurový vrch (2015) - Online, recenze, novinky FILMTOR

  1. Najít film v okolí. Kdy a kde dávají film Purpurový vrch? Seznam kin, kde se dnes promítá film Purpurový vrch.Vyberte si kino a klikněte na něj. Zobrazí se promítací časy a další program kina
  2. Film Purpurový vrch ke stažení zdarma. Nový americký Horor / Drama / Fantasy film, který měl premiéru 15. 10. 2015. V hlavní roli Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je ve své době velmi nadaná dívka s literárním talentem a ošklivým traumatem z dětských let. Díky psaní se vypořádává s touto nepěknou vzpomínkou a její.
  3. Film na Blu-ray Purpurový vrch - Blu-ray na www.alza.cz. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Purpurový vrch - Blu-ray od ostatních..
  4. Purpurový vrch v Praze! Vstupenky a informace o nadcházejícím promítání. Edison Filmhub, úterý 24. 8. 2021. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut
  5. Purpurový vrch (2015) Nepopiratelná tvůrčí vášeň režiséra a vizuální orgie jsou hlavními důvody, proč zajít na Purpurový vrch. Opulentní, ale mistrně zrežírované. Del Toro se inspiroval gotickými velikány, jako je Edgar Allen Poe, Mary Shelley nebo Henrey James. Crimson Peak je luxusní, atmosférická a vizuální nádhera
Purpurový vrch (2015) - Recenze, Galerie, Videa a Články

Purpurový vrch (Crimson Peak) - oficiální český HD trailer

  1. Nakupujte u nás filmy na Blu-ray výhodně, tento již za 249 Kč. Purpurový vrch - Blu-ray | filmnadvd.cz Telefonické dotazy (Po-Pá 8-16hod) na 380 831 900 , pro Slovensko +421 277 270 00
  2. Český název: Purpurový vrch. Premiéra: 25.09.2015. Žánr: Drama, Fantasy, Thriller, Horor, Mysteriózní, Romantický. Země původu: USA, Kanada. Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním. Záhadnému.
  3. Purpurový vrch - Blu-ray. 99 Kč. . Edith Cushingová ( Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním. Záhadnému cizinci, siru Thomasi Sharpeovi ( Tom Hiddleston ), se její texty líbí, jí se pro změnu zamlouvá on

Purpurový vrch Film (DVD) Mám. Chci si koupit. 3.7 z 5 hvězdiček 3 hodnocení čtenářů Film Produkt je vyprodaný. K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč E-shopové listy K nákupu nad 799 Kč dárek zdarma v hodnotě 249. Purpurový vrch pri nej vyznie ako naozaj divné pokračovanie Alici v Krajine zázrakov, lebo Edit je rovnaká postava ako Alica. Neúspešná spisovateľka, rojko a rebelka voči konvenciám. Jedine v hlave scenáristov, lebo počas filmu sa správa ako každý produkt jej doby, teda ako hlúpučká a nevinná romantička

Purpurový vrch BD film,Edith Cushingová se díky sňatku e stane spolumajitelkou panství Purpurový vrch, jemuž vévodí majestátní, leč chátrající viktoriánský dům.. Guillermo del Toro, Purpurový vrch (2015) Film ČSFD.cz, Guillermo del Toro filmy ČSFD.cz, filmografie z ČSFD.c Purpurový vrch Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním. Záhadnému cizinci, siru Thomasi Sharpeovi (Tom Hiddleston), se její texty líbí, jí se pro změnu zamlouvá on film Purpurový vrch / Crimson Peak (2015) CZ tit. online. Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dě.. Měla jsem pocit, že i strašidla z kresleného seriálu Tales from the Cryptkeeper, který kdysi běžel na Supermaxu, byla hrozivější a bála jsem.

Purpurový vrch (2015) - Crimson Peak - FDb

Purpurový vrch CZ - H, F, D - 66% 2015 1080p BluRay AC3 5.1 by Stifler.mkv. 1:58:43 Podivnější než ráj, Everest, Purpurový vrch, The Girl in the Book, The Girl King Podivnější než ráj (Stranger Than Paradise, 1984) - 55 % Jim Jarmusch není v zásadě mým výrazně oblíbeným autorem, i když uznávám jeho nezávislost a líbí se mi, že si dělá filmy podle sebe a také velmi různorodě

Purpurový vrch / Crimson Peak (2015

Purpurový vrch (2015) CZ HD trailer 1 - YouTub

  1. Blu-ray film Purpurový vrch, Crimson Peak na Blue-ray. Severozápádní cíp Anglie je plný více či méně prosperujících panství
  2. Purpurový vrch: recenze filmu. Z touhy, šílenství a intrik utkaná gotická romance, odhalující tajemství jednoho zašlého viktoriánského panství. Režisér Hellboye Guillermo del Toro skládá poctu starým hororům. Jednapadesátiletý mexický rodák Guillermo del Toro měl v posledních letech trochu smůlu na nerealizované.
  3. Purpurový vrch (2015) Stručný popis: IMDb skóre: 6.9 Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním
  4. ace na Oscara za Faunův labyrint, napsal scénáře trilogie Hobit a chystá se na svého třetího Hellboye. Jakoby v mezičase si procvičil strašení ve filmu Purpurový vrch, který.
  5. Na Purpurovom vrchu stojí dom, ktorému je lepšie sa vyhnúť. Nepozvaných návštevníkov odrádza zlovestnou krvavou farbou okolitej pôdy a desivými tajomstvami, ktoré presakujú z jeho padajúcich stien. Otázkou je, čo sa stane s návštevníkmi, ktorých majitelia pozvú. Geniálny režisér Guillermo del Toro, ktorý dokáže všetky vaše nočné mory naservírovať v krásnom.
Purpurový vrch | Cinemart

Purpurový vrch (2015) - video Online videa, 3gp videa

Purpurový vrch. Na stiahnutie zadarmo odporúčame film Purpurový vrch. Bojte sa. Na Purpurovom vrchu stojí dom, ktorému je lepšie sa vyhnúť. Nepozvaných návštevníkov odrádza zlovestnou krvavou farbou okolitej pôdy a desivými tajomstvami, ktoré presakujú z jeho padajúcich stien ️Purpurový vrch cz dabing celý film 2015 ⬅️ Purpurový vrch synopsis Purpurový vrch 2015 csfd celý film Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním Sledujte online film Purpurový vrch zdarma u nás. Velká databáze online filmu zdarma bez nutnosti registrace Inzerát č. 139689156: BLU RAY FILM PURPUROVÝ VRCH - CZ dabing a titulky, Cena: 120 Kč, Lokalita: Olomou

Kráľ Artuš: Legenda o meči / King Arthur: Legend of the

Purpurový vrch - mysteriózní horor Skylink TV Magazí

Purpurový vrch (2015) - video | Online videa, 3gp videaKráľ Artuš: Legenda o meči - Continental Film

Purpurový vrch / Crimson Peak (2015) Kinobox

DVD film Purpurový vrch, Crimson Peak na DVD. Severozápádní cíp Anglie je plný více či méně prosperujících panství. Jedno z nich je však velmi speciální RECENZE: Purpurový vrch. Velká podívaná na slabý příběh. Děj začíná v New Yorku na počátku dvacátého století, kdy se v americké společnosti jako novinka z Evropy objevil valčík. V luxusním sídle se svým bohatým otcem žije začínající spisovatelka Edith (Mia Wasikowska), mladá žena plná fantazie a snů. Že jí. Blu-ray: Purpurový vrch. Prosím, použijte minimálně 3 znaky! Přihlášení | Registrac Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním. Záhadnému cizinci, siru Thomasi Sharpeovi (Tom Hiddleston), se její texty líbí, jí s Přejít na film Přejít na seriál Přejít na epizodu Sledujte nyní na HBO GO. Purpurový vrch CRIMSON PEAK. pronásledovat. Mezi touhou a temnotou, mezi tajemstvím a šílenstvím se skrývá skutečná pravda o Purpurovém vrchu. Gotickou romanci s Tomem Hiddlestonem, Jessicou Chastainovou, Miou Wasikowskou a Charliem Hunnamem v.

Purpurový vrch BD — Heureka

Aktuální informace k filmu Purpurový vrch (2015), články, trailery, recenze a zajímavosti Film: Purpurový vrch (Guillermo del Toro) (Blu-ray). Nakupujte filmy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus Purpurový vrch proto lze považovat za přirozený vývoj tvůrce, jenž k tomuto uchopení dlouhodobě inklinoval. Do gotiky se film zlomí až po změně prostředí - s příjezdem na samotný Vrch. Démonická stavba doslova žije vlastním životem a romantickou linii postupně pohlcuje temnotou BLU-RAY FILMY; Purpurový vrch (BLU-RAY) Zpět. − 10,1%. Sdílet na Facebooku Tweetni to Purpurový vrch (BLU-RAY) 4,5 / 5 ( 2 ) Užijte si perfektní HD obraz a čistý digitální zvuk s BLU-RAY filmem Purpurový vrch (2015). Cena: 179 Kč s DPH.

Purpurový vrch (2015) Recenze MovieZone

Objednávejte zboží Purpurový vrch Blu-ray v internetovém knihkupectví Megaknihy.cz. Nejnižší ceny 450 výdejních míst 99% spokojených zákazník Nejnovější filmová galerie k filmu Purpurový vrch / Crimson Peak (2015) právě na vaší obrazovce Purpurový vrch (2015) online. TOP FILM SK filmy online » horory 4.7.2015. horory, rok 2015. Severozápádní cíp Anglie je plný Crimson peak online více či méně prosperujících panství. Jedno z nich je však velmi speciální. A právě do něj se brzy po svatbě přestěhuje mladá dívka Edith Cushing (Mia Wasikowska). Jejím. Život. O film se začal zajímat už jako osmiletý, jeho inspirátorem byl filmový maskér Dick Smith.Absolvoval Centro de Investigación y Estudios Cinematográficos v Guadalajaře, natáčel krátkometrážní filmy ve vlastní produkční společnosti Necropia.V roce 1986 spoluzakládal Guadalajarský filmový festival.Koncem osmdesátých let režíroval spolu s Alfonsem Cuarónem.

Purpurový vrch. 75%: Žáner: Horor, Fantasy, Dráma Vyrobené v roku: 2015. Film ma velmi pekne spracovane detaily kulís ale celkovo príbeh je tak strašné klišé ako som už dlho nevidela. To nemusí byť vždy na škodu ale v tomto prípade je. Horor to nieje ani trošku. Čo za druh duchov to bolo nevie nik Kinotip: Purpurový vrch Čtvrtek, 15.10.2015 Úterý, 26.12.2017 Filip Vávra film , horor , kino Režisér Guillermo del Toro po dvou letech opět vypouští film do kin a vrací se k radosti fanoušků k hororu Když mladá dívka propadne kouzlu svůdného cizince, ocitá se v domě stojícím na vrcholu kopce z krvavě rudé hlíny, v domě plném záhad, které ji budou navždy pronásledovat. Mezi touhou a temnotou, mezi tajemstvím a šílenstvím, se skrývá skutečná pravda o Purpurovém vrchu Rozpočet filmu činil 40 milionů dolarů. V Severní Americe byl oficiálně uveden 16. října 2015, společně s filmy Krotitelé duchů, Purpurový vrch a Woodlawn, také čelil filmu Marťan, který vstupoval do svého třetího týdne. Za první víkend docílil třetí nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 15,4 milionů dolarů

Purpurový vrch - Filmy s českým dabinge

Re: Purpurový vrch / Crimson Peak od Jirka007 » 19 úno 2016 13:40 tak jsem film vzhledl a musim pochvalit režisera a studio že udělali dobry dabing bylo to slušne obsazen Purpurový vrch. FILM 5.5.2014. 2 příspěvky. Vlákna Doporučené Podle času S mojí účastí (0) Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: Registrovat nebo Přihlásit. Jerry (anonym) 26. října 2015. +

Purpurový vrch - filmserver

Purpurový vrch: Vypravte se do domu hrůzy Anarvin | 14.10.2015 11:17 3 Závěrečný výběr upoutávek, klipů a featurettů vám těsně před premiérou představí strašidelný dům, který nechal Guillermo del Toro pro svůj film postavit Podzim do kin přináší vesmírnou záchranu pod názvem Marťan, dobrodružné fantasy Pan a horor Purpurový vrch. Marťan Premiéra: 1. října 2015 USA, 2015, 134 min Před šesti dny se astronaut Mark Watney (Matt Damon) jako jeden z prvních lidí prošel po Marsu. Teď bude ale nejspíš taky prvním člověkem, který tam zemře sám a bez spojení se [ Purpurový vrch STEELBOOK Crimson Peak STEELBOOK. Edith Cushingová (Mia Wasikowska) je na svou dobu velmi emancipovaná dívka s literárním talentem a nepěkným traumatem z dětství, s nímž se vypořádává právě psaním

Někdo tak Purpurový vrch docení jako chirurgický návrat do starých časů, jiní si ale budou celou dobu říkat, že měl být daleko rafinovanější a klidně i děsivější. Snad se vám podaří být v té první skupině. Já jsem totiž naivně čekal, že dostanu trochu víc, a zasněného del Tora to vůbec nezajímalo

Tamara Hope | ČSFDJoanna Douglas | ČSFD